Eğitim

“Hazırlık Öğrencilerine Danışman Ataması” Proje Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin gerçekleştirdiği “Hazırlık Öğrencilerine Danışman Ataması” projesi ve “2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Gelen Öğrenci Tanıma Anketi” ile ilgili bilgilendirme toplantısı, İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın ve akademisyenler katıldı.


Yayın tarihi : 12 Ekim 2020
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi’nin gerçekleştirdiği “Hazırlık Öğrencilerine Danışman Ataması” projesi ve “2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Gelen Öğrenci Tanıma Anketi” ile ilgili bilgilendirme toplantısı, İlahiyat Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın ve akademisyenler katıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ise yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek hedeflerinin ÇOMÜ İlahiyat Fakültesini Türkiye’nin en iyi fakültesi haline getirmek olduğunun altını çizdi. Toplantı karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.