Eğitim

Kariyer Planlama ve Kariyer Yönetimi Paneli Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Kariyer Planlama ve Kariyer Yönetimi Paneli, Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ile UEDAŞ İnsan Kaynakları Kalite Direktörü Cengiz Işık’ın konuşmacı olarak katıldığı panelde, ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, iletişim fakültesi akademik ve idari personeli ile fakülte öğrencileri de hazır bulundu.


Yayın tarihi : 30 Kasım 2021
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Kariyer Planlama ve Kariyer Yönetimi Paneli, Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ile UEDAŞ İnsan Kaynakları Kalite Direktörü Cengiz Işık’ın konuşmacı olarak katıldığı panelde, ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, iletişim fakültesi akademik ve idari personeli ile fakülte öğrencileri de hazır bulundu.

Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, kariyer imkanları bağlamında kendi mesleki tecrübelerini paylaşarak öğrencilik dönemi anılarından bahsetti.

Limak Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ve UEDAŞ İnsan Kaynakları Kalite Direktörü Cengiz Işık, öğrencilere ‘’İletişim sektöründe istihdam edilirken gerekli olan kriterler ile kariyer ne zaman başlar’’ konularında bilgiler verdi.

Panel, öğrencilerin sorularına verilen yanıtlarla sona erdi.