Kariyerde Başarı ve Girişimcilik İsimli Panel Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kariyer ve İnovasyon Topluluğu’nun düzenlediği ‘’Kariyerde Başarı ve Girişimcilik’’ isimli panel gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını ÇOMÜ Kariyer ve İnovasyon Topluluğu başkanı İlker Dikmen yaptı.

Yayın tarihi : 19 Aralık 2017

Açılış konuşmasının ardından panele geçildi. Panelin konuşmacıları ise Turizmci Armağan Aydeğer ile  Ahmet Çelik’ti.