Medya ve Kariyer Konulu Panel Gerçekleştirildi

“Medya ve Kariyer” konulu panel Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Safiye Hüseyin Elbi Salonu’nda gerçekleştirildi. Panele, ÇOMÜ Rektör Vekili Hüseyin Erkul, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Yayın tarihi : 26 Mayıs 2022

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından panel; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım ve ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Erkul’un açılış konuşmaları ile devam etti.

ÇOMÜ İletişim Fakültesi ve Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ. İşbirliği ile düzenlenen röportaj yarışmasını kazanan İletişim Fakültesi öğrencileri birinci Miray Çelikel, ikinci Rıza Burak Karadeniz, üçüncü Mesut Bal’a ödülleri takdim edildi.

Ardından “Medya ve Kariyer” konulu panele geçildi. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım moderatörlüğünde; İŞKUR Çanakkale İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, LİMAK Enerji Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ogün Önal, İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağlak, TRT Çanakkale Muhabiri Altuğ Acer tarafından gerçekleştirildi.

Panel sonrasında panelistlere belge takdim edildi. Etkinlik, İletişim Fakültesinde gerçekleşen resepsiyonla son buldu.