Biga İİBF Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga İİBF Akademik Kurul toplantısı yapıldı.

Fakülte Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer,Biga İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Erhan Gümüş, akademik ve idari personel katıldı.

Kurul Toplantısı,Dekan Vekili Prof. Dr. Erhan Gümüş’ün açılış konuşması ile başladı.

Biga İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Yiğit ...

Yayın tarihi : 22 Haziran 2017

Biga İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Yiğit 2016- 2017 Eğitim dönemini değerlendirme sunumunu yaptı.

Sunumun ardından fakülte bölüm başkanları öneri ve bölüm faaliyetleri hakkında kurulda bilgi verdiler.

Bölüm başkanlarının bilgilendirme konuşmalarının ardından Rektör Acer bir değerlendirme konuşması yaptı.

Akademik Kurul Toplantısı soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut