Çocuk Üniversitesi Projesinde Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

Özel İsmail Kaymak Koleji tarafından hazırlanan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleşen “Çocuk Üniversitesi Projesi” nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Yayın tarihi : 30 Mayıs 2018

Proje kapsamında gerçekleştirilen teorik ve uygulamalı bilimsel ve sanatsal etkinliklerin ardından Troya Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler ve aileleri büyük mutluluk ve heyecan yaşadı.

Tören açılış konuşmaları ve projeye destek veren ÇOMÜ’lü akademisyenlere plaket takdimiyle başladı.
Mezun olan öğrencilerin sahneye çıktığı ve hep beraber şarkılar söylediği tören keplerin havaya atılmasıyla son buldu.