ÇOMÜ’de Dünya Ebeler Günü Kutlandı

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times; min-height: 18.0px}

Yayın tarihi : 09 Mayıs 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü’nün hazırladığı etkinlikle 5 Mayıs Dünya Ebeler Günü’nü kutladı.  Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi, Ebelik Bölüm Başkanı Yardımcı Doç. Dr. Ayten Dinç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmalarını Ebelik Bölüm Başkanı Yardımcı Doç. Dr. Ayten Dinç ile Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından ‘’Ebelik Uygulamalarında Malpraktis ve Hukuksal Yaklaşım’’ konulu panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak Yrd. Doç. Dr. Eda Cangöl, Ebe Sezer Özer, Avukat Harun Bulut katıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Hüsnü Aksoy Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut