Genel

’İslam Medeniyeti ve Batı’’ Konulu Konferans Gerçekleştirildi

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times; min-height: 18.0px}

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Osmanlı Türkçesi Topluluğu, Hayrat Vakfı, Nusret Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği ve konuşmacı olarak Dr. İhsan Şenocak ‘ın katıldığı ‘’İslam Medeniyeti ve Batı’’ konulu konferans gerçekleştirildi. İlahiyat İçdaş Kongre Merkezi’nde düzenlenen ...


Yayın tarihi : 10 Mayıs 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Osmanlı Türkçesi Topluluğu, Hayrat Vakfı, Nusret Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği ve konuşmacı olarak Dr. İhsan Şenocak ‘ın katıldığı ‘’İslam Medeniyeti ve Batı’’ konulu konferans gerçekleştirildi. İlahiyat İçdaş Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansa öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Program, İlahiyat Fakültesi öğrencisi Yusuf Noyan’ın Kur’an-ı kerim tilavetiyle başladı.

 

Ardından Osmanlı Türkçesi Topluluğu Başkanı Muhammet Vahap Yolcu ile Çanakkale Gençlik Merkezi Müdürü Murat Albayrak’ın açılış konuşmalarına geçildi. 

 

Açılış konuşmaların ardından program, minik öğrencilerin gösterisiyle devam etti.

 

Gösterinin ardından Dr. İhsan Şenocak’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘’İslam Medeniyeti ve Batı’’ konulu konferansın sunumu gerçekleştirildi.

 

 

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut