ÇOMÜ Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi ÇOMÜ Kreş'teki yeni yerinde çalışmalarına başladı.

Danışman Cumhur Çırnaz, Psikolog Serdar Topal ile birlikte Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi’nde ÇOMÜ öğrencilerine, ailelerine ve personele  psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor.

Birim Danışmanı Çırnaz ÇOMÜ TV’ye  merkezin çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi.

...

Yayın tarihi : 22 Şubat 2017