Eğitim Bilimleri Enstitüsü Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Mezuniyet Töreni Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 28 Ocak 2016

ÇOMÜ’nün uzaktan eğitim yöntemiyle lisansüstü eğitimi veren ilk ve tek birimi olan Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nün Mezuniyet Töreni’ne Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mirza Tokpunar ve Prof. Dr. Metehan Uzun, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Salih Zeki Genç’in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve mezun öğrencilerin yakınları katıldı.

Törende Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Salih Zeki Genç bir konuşma yaptı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise konuşmasında Enstitü Hocalarını ve mezunları tebrik etti.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Mezuniyet Töreni, konuşmaların ardından sahneye çıkan mezun öğrencilerin keplerini atmasıyla son buldu.

Haber: Aydın Abuhan – Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy