Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi Sergisi Açıldı

Yayın tarihi : 23 Mart 2022
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı işbirliği ile Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi Sergisi, ÇOMÜ Hastanesi A Blok giriş katında açıldı. Açılışa; Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Pelin Kanten, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, Dekan Yardımcıları, Başhekim Yardımcıları, Hastaneler Baş Müdürü Serap Yontar katıldı. Çanakkale Deniz Zaferinin fotoğraflarla anlatıldığı sergide 26 fotoğraf yer alırken sergi 31 Mart Perşembe gününe kadar gezilebilecek.