Girişimcilik ve Kariyer Zirversi Gerçekleştirildi

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times; min-height: 18.0px}

İşkur Çanakkale İl Müdürlüğü tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen ‘’Girişimcilik Ve Kariyer Zirvesi ‘’ gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 28 Nisan 2017

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen zirveye; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, İşkur Çanakkale İl Müdürü Ali Çalışkan, Türkiye İş Kurumu Yöneticileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İşkur Çanakkale İl Müdürü, İşkur Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer açılış konuşmalarını yaptılar.

Açılış konuşmalarının ardından sunumlara geçildi. Kariyer Zirvesinde; Etkili İletişim ve Beden Dili’nden CV Hazırlamaya kadar bir dizi sunum yapıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut