Uluslararası Öğrencilerde Rekor Başvuru

Sayıları hızla artan uluslararası öğrencileriyle dünya üniversitesi olma yolunda ilerleyen çeyrek asırlık üniversite Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde 2018-2019 Eğitim-öğretim yılı uluslararası öğrenci kayıtları başladı.

Yayın tarihi : 11 Temmuz 2018

Yerleştirme sonucuna göre asil olarak bir programa yerleşen öğrencilerin kayıtları 09-13 Temmuz 2018 tarihleri 09:00-16:00 saatleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü Troya Kültür Merkezi'nde yapılacak.

ÇOMÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in “Eğitimde ve Bilimde Dünya Üniversitesi” olma hedefi doğrultusunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin uluslararası alanda ve özellikle Balkan ülkelerinde tanıtımına büyük önem verdiklerini belirterek ÇOMÜ’nün yabancı uyruklu öğrencilerin en çok tercih ettiği üniversitelerden biri olma yolunda hızla ilerlediğini ifade etti.