Kültürel ve Toplumsal Hafıza Açısından Çanakkale Savaşları Paneli Gerçekleşti

Yayın tarihi : 21 Mart 2022
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri kapsamında, ülke ve dünya gündeminin Türkiye'nin perspektifinden değerlendirildiği "Times of Türkiye" platformu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliğiyle “Kültürel ve Toplumsal Hafıza Açısından Çanakkale Savaşları” konulu panel düzenlendi. ÇOMÜ Troia Kültür Merkezinde düzenlenen panele ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, öğrenciler ve davetliler katıldı. Moderatörlüğünü Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi Müdürü ÇOMÜ Fen Edebiyet Fakültesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Barış Borlat’ın yaptığı panelde, Dr. Nagihan Haliloğlu, Gazeteci Kübra Sönmezışık ve Yazar Halil İbrahim İzgi konuşmacı olarak yer aldı.