Sağlık Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Akademik Kurul toplantısı yapıldı.

Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, akademik ve idari personel katıldı.

Kurul Toplantısı, Yüksekokul idarecilerinin geçtiğimiz eğitim dönemini ...

Yayın tarihi : 12 Ocak 2016

Kurul Toplantısı, Yüksekokul idarecilerinin geçtiğimiz eğitim dönemini değerlendirme sunumlarıyla başladı. Sunumların ardından Rektör Yücel Acer konuşmasını yaptı. Acer konuşmasında Yüksekokuldaki eğitim kalitesinin daha da arttırılması için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Kasım Ertuğrul