Kültür-Sanat

"18 Mart Dostluk Köprüsü" Uluslararası Karma Sergisi Açıldı

Yayın tarihi : 22 Mart 2022
Çanakkale Valiliği, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Saraybosna Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi işbirliğiyle düzenlenen “18 Mart Dostluk Köprüsü” uluslararası karma sergisi Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açıldı. Sergiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Saraybosna’dan gelen davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Müzik dinletisi ile başlayan program açılış konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından açılışı yapılan sergi, protokol üyeleri tarafından gezildi.