Kültür-Sanat

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 4. Sınıf Mezuniyet Sergisi Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Geleneksel Türk Sanatları Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin eserlerinden oluşan mezuniyet sergisi Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açıldı. Açılışa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, Kültür Turizm Müdürü Kemal Dokuz ile çok sayıda akademisyen, öğrenci ve davetli katıldı....

Yayın tarihi : 16 Haziran 2016