Sağlık

ÇOMÜ’de Diyaliz Ünitesi Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Diyaliz Ünitesi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Vali İlhami Aktaş, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Sağlık Müdürü Dr. Gökhan Baştürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Pelin Kanten, ÇOMÜ Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, ÇOMÜ Genel Sekreteri Ayhan Monus, ÇOMÜ’lü akademisyeler ve sağlık çalışanları katıldı.

Yayın tarihi : 01 Mart 2022

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat diyaliz ünitesinin açılışında yaptığı konuşmada merkeze dair bilgilendirmelerde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından diyaliz ünitesinin açılmasına katkı sunan hayırsever bağışçılar; Tolga Yelçioğlu ve Avukat Recep Kemahlı adına Sevinç Bilgeci’ye günün anısına hediye takdimi yapıldı.

Açılış programı kurdele kesilmesinin ardından, ÇOMÜ Hastanesinde tedavi gören hayırsever Recep Kemahlı’nın protokol tarafından ziyaret edilmesiyle sona erdi.