Sağlık

Enfeksiyon Hastalıkları ÇOMÜ'de Konuşuldu

Çanakkale Bölgesinde Gözlenen ve Akılda Tutulması Gereken Enfeksiyon Etkenleri Toplantısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti’nin organizasyonuyla Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 01 Ekim 2018

İki oturumda gerçekleştirilen toplantıya Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Kocaeli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Aynur Karadenizli, konuşmacılar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından ilk oturum ile başladı.

Toplantı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.