Sağlık

ÇOMÜ Organ Bağışı Kampanyası Başlattı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Organ ve Doku Nakli Koordinatörlüğü, Organ Bağışı Kampanyası’nı gerçekleştirdiği bir toplantıyla tanıttı. Tıp Fakültesi hastanesinde düzenlenen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Okhan Akdur, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Taş ile çok sayıda akademisyen ve ...


Yayın tarihi : 17 Kasım 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Organ ve Doku Nakli Koordinatörlüğü, Organ Bağışı Kampanyası’nı gerçekleştirdiği bir toplantıyla tanıttı.
Tıp Fakültesi hastanesinde düzenlenen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Okhan Akdur, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Taş ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.
Konuşmacılar organ nakli, kadavra donör ve canlı organ nakli konusunda açıklayıcı bilgi verdiler.
Toplantı sonrasında Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi önünde kurulan organ bağışı standına giderek organlarını bağışladı ve bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırdı.