Sağlık

ÇOMÜ Kadın Sağlığı Günleri Konulu Sempozyum Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin, ikincisini Şehit ve Gazi ailelerinin kadınlarına özel düzenlediği ÇOMÜ Kadın Sağlığı Günleri konulu sempozyum Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Yayın tarihi : 23 Kasım 2018

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan sempozyuma Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in eşi Aysun Acer, ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, İl Emniyet Müdürü’nün eşi Neşe Sel,  AK Parti İl Kadın Kolları Yönetimi, Kadın STK Temsilcileri, Şehit ve Gazi ailelerinin yakınları ve öğrenciler katıldı.

Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü öğrencilerinin müzik dinletisinin ardından sırasıyla; ÇOMÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Akgün, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Servet Özden Hacıvelioğlu ve ÇOMÜ Psikolojik Danışmanlık Biriminden Uzm. Psikolog Serdal Topal sunumlarını yaptılar.

Sunumların ardından uzmanlar, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Sempozyum, Aysun Acer’in sempozyum konuşmacılarına çiçek takdimi ile son buldu.