Sağlık

Yatak Olmadığı Söylenen Hasta Konuştu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sosyal medya üzerinden yapılan provokasyonlar devam ediyor. Hasta Güngör Yağız ve eşi yapılan haberin asılsız olduğunu ve ilgili kişiler hakkında şikâyetçi olacaklarını söyledi.

Yayın tarihi : 18 Aralık 2018

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yayınlanan habere göre hastanede boş yatak olmadığı gerekçesiyle hastanın bank üzerinde yatarak uzun süre yatak beklediği yönünde fotoğraf yayımlandı.

Kardiyoloji doktoru Dr. Öğr. Üyesi Bülent Deveci ise konuya ilişkin detaylı açıklamalarda bulundu.