Sağlık

Mevsim Geçişlerinde Sağlığa Dikkat!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Diyetisyen Doktor Zeynep Sivaslı ÇOMÜ TV’ye yaptığı açıklamada, mevsim geçişlerinin insan metabolizması üzerinde farklı etkiler yarattığını belirtti.

Yayın tarihi : 28 Aralık 2015

Tedaviden ziyade korunmanın önemine dikkat çeken Sivaslı meyve sebzelerden alınacak vitaminin hastalıklara karşı koruyucu olacağını ifade etti. Sıvı tüketiminin önemini anlatan Zeynep Sivaslı bitki çaylarını ve bol su içilmesini önerdi.

Haber: Hatice Öztürk - Kamera: Emre Kol