Sağlık

ÇOMÜ Tıp Fakültesi'nde Mesleki Beceri Laboratuvarı Açıldı

ÇOMÜ Tıp Fakültesi’nde Mesleki Beceri Laboratuvarı Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Mesleki Beceri Laboratuvarı törenle açıldı.

Açılan Laboratuvarla birlikte öğrenciler hasta müdahalelerini öğretim üyeleri eşliğinde birebir öğrenebilecek.

Yayın tarihi : 09 Aralık 2015

ÇOMÜ Tıp Fakültesi’nde Mesleki Beceri Laboratuvarı Açıldı

Mesleki Beceri Laboratuvarının açılış törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demiraran, akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer açılışta yaptığı konuşmada uygulama alanlarına, laboratuvarlara, kütüphaneye çok önem verilmesi gerektiğini ifade etti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demiraran ise açılan laboratuvarın Tıp eğitimindeki büyük bir eksiği kapatacağını ifade etti.

Haber: Aydın Abuhan – Kamera: Şerif Salman