Sağlık

ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Devir Teslim Töreni ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın katılımıyla başhekimlik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 12 Ekim 2020

ÇOMÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur görevini Prof. Dr. Muammer Karaayvaz’a devrederken Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, başhekimlik boyunca görevini yerine getiren Prof. Dr. Okhan Akdur’a teşekkürlerini sundu.

Devir teslim töreni ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın çiçek takdiminin ardından sona erdi.