Sağlık

Yeni Yılda Yeni Bir Hayat

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik ile organ nakli operasyonu geçiren hastalar ve doktorlar bir araya geldi.  Nakil Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cabir Alan ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Okan Akdur'un katıldığı etkinlikte, 21 hasta ile yeni yıl kutlaması yapıldı. Nakil Merkezi olarak 2015 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini ve bu süre zarfında 30 hastaya böbrek nakli ...


Yayın tarihi : 29 Aralık 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik ile organ nakli operasyonu geçiren hastalar ve doktorlar bir araya geldi. 
Nakil Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cabir Alan ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Okan Akdur'un katıldığı etkinlikte, 21 hasta ile yeni yıl kutlaması yapıldı.
Nakil Merkezi olarak 2015 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini ve bu süre zarfında 30 hastaya böbrek nakli gerçekleştirdiklerini ifade eden Doç. Dr. Cabir Alan, hastalarla bir aile gibi olmanın önemine değinerek, bu tür etkinlikleri her yıl yapmayı planladıklarını dile getirdi.

Sağlığına kavuşan hastalarla doktorların bir araya geldiği yeni yıl etkinliği, pasta kesimi ve çeşitli ikramlar ile devam etti.