Spor

Spor Şenliklerinde Voleybol Şampiyonları Belli Oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 26. Yıl Spor Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen voleybol şampiyonluk maçında kadınlar kategorisinde Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Gelibolu Meslek Yüksekokulu voleybol takımları ile erkekler kategorisinde İlahiyat Fakültesi ve Bayramiç Meslek Yüksekokulu voleybol takımları kupa maçı yaptılar.

Yayın tarihi : 14 Mayıs 2018

Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda başlayan mücadelede kupanın sahibi, kadınlar kategorisinde rakibini 3-0 yenen Biga İİBF  ve erkekler kategorisinde rakibini 3-0 yenen İlahiyat Fakültesi oldu.

Rakiplerini mağlup eden ve kupa almaya hak kazanan takımların sevinçleri eşliğinde düzenlenen kupa töreniyle müsabakalar son buldu.