Topluluklar

Rektör Acer, Öğrenci Topluluklarının Başkanları İle Bir Araya Geldi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkanları ile Troia Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yüksel Yıldız, Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal’ın da katıldığı toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer öğrenci topluluklarının yönetimden farklı alanlardaki taleplerini ...


Yayın tarihi : 31 Ekim 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, üniversitemizde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının başkanları ile Troia Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yüksel Yıldız, Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal’ın da katıldığı toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer öğrenci topluluklarının yönetimden farklı alanlardaki taleplerini dinlemek için bir araya geldiklerini belirterek “Öğrenci toplulukları üniversite hayatında çok önemli. Topluluk aynı ilgi alanına sahip öğrencilerin bir araya gelip birlikte bir şeyler yapma iradesini ortaya koyar. Birlik oluşturma ruhu yansıtır. Birlikte çalışma, üretme kültürünü geliştirir” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar ise öğrenci topluluklarının güzel faaliyetlere imza attığını onları da bu anlamda desteklemekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal ise üniversite yönetiminin çeşitli alanlarda topluluklara destek verdiğini ifade ederek toplulukların özellikle maddi anlamda ciddi olan beklentilerini, sponsor bulma yoluyla çözmeleri tavsiyesinde bulundu. 
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yüksel Yıldız ise özellikle öğrenci harçlarının kaldırılmasının ardından tüm üniversitelerde ilgili daire başkanlıklarının maddi açıdan zayıfladığına vurgu yaparak yine de topluluklara ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını ifade etti. Toplantı soru cevap bölümüyle sona erdi.