Bilim ve Teknoloji

Bilim Ve Sanayi Teknoloji Bakanlığı 3. Bölge İstişare Toplantısı ÇOMÜ'de Yapıldı

Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakanlığı 3. Bölge İstişare Toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi   toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem,  ÇOBİLTUM Müdürü Doç. Dr. Ayhan Oral, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü...


Yayın tarihi : 06 Ekim 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Bilim ve Sanayi Teknoloji Bakanlığı 3. Bölge İstişare Toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi   toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem,  ÇOBİLTUM Müdürü Doç. Dr. Ayhan Oral, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer, ilgili Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, STK Temsilcileri ve davetliler katıldı.

Toplantının başında kısa bir açılış konuşması yapan Bilim, Sanayi Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer, 2010 yılından bu zamana kadar yapılan istişare toplantılarının 3.’sünün Çanakkale yapılıyor olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek ilgili kurum ve kuruluşların koordinasyonun geliştirilmesinde ki öneme değindi.

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Duyar “Girişimci Bilgi Sistemi Verileriyle Çanakkale İli Reel Sektör Değerlendirmesi ”konulu sunumunu gerçekleştirirken, Türk Patent ve Marka Kurumundan Uzman Özden İlhan “Coğrafi İşaretler” ve Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Bahattin Yıldız ise “Yeni Nesil OSB’lerin Tanıtımı İle OSB ve SS Alanlarının Belirlenmesinde (Yer Seçimi )Karşılaşılan Sorunlar”  konulu sunumlarını gerçekleştirmesinin ardından toplantı sona erdi.