AYAY Bölümü Öğrencilerinin Üniforma Giyme Töreni Gerçekleştirildi

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Times; min-height: 18.0px}

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerinin Üniforma Giyme Töreni gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 22 Aralık 2016

Sağlık Yüksekokulu Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonu’nda yapılan törene Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Genç, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülbu Tanrıverdi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Serkan Özden, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

Görüntü Aç.

Protokol konuşmalarının yapılmasının ardından üniforma giyme törenine geçildi.

Tören, müzik dinletisiyle sona erdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut