Kale Seramik Çalışanları Lisans Üstü Eğitimlerini Tamamladılar

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile Kale Grubu arasında imzalanan Üniversite Sanayi İşbirliği Protokolü kapsamında 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programında öğrenime başlayan Kale Seramik çalışanı 23 öğrenci, eğitimlerini tamamlayarak mezun oldular.

Yayın tarihi : 11 Ekim 2019

Senato Toplantı Salonunda yapılan mezuniyet törenine, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat Uğur, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay katıldı.

Tören Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan’ın yaptığı konuşma ile başladı.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ise konuşmasında “Üniversite-sanayi işbirliği protokolü neticesinde atılan adımların ilk başarısını görmüş bulunmaktayız” dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

Osman Okyay ise “Kale Grubu olarak eğitime büyük önem veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Mezun olan öğrencilerin diploma ve belgelerinin verilmesinden sonra tören sona erdi.