Eğitim

"Çanakkale ve Sina-Filistin Cepheleri'nde Avusturya Macaristan Topçu Bataryaları" Konulu Konferans Yapılacak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü ile Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi tarafından "Çanakkale ve Sina-Filistin Cepheleri'nde Avusturya- Macaristan Topçu Bataryaları" konulu konferans düzenlenecek.

Türk –Macaristan Dostluk Derneği Başkan Yardımcısı İsmail Tosun Saral’ın vereceği konferans; 1 Aralık 2015 günü saat 14.00’te Troya Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Konferansla ...

Yayın tarihi : 27 Kasım 2015

Konferansla ilgili Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen- Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mithat Atabay’la konuştuk.

Haber: Erkan Özavcı

Kamera: Muhammet Alınlı