Eğitim

Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Güzel Sanatlar Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal ile akademik ve idari personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından müzik dinletisi gerçekleşti.

...

Yayın tarihi : 23 Ocak 2018

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından müzik dinletisi gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç yaptı.  Konuşmasında akademik ve idari kadroların durumları, akademik çalışmalar, projeler, yüksek lisans öğrencilerinin sayıları ve dağılımı ile öğretim üyesi başına düşen ders ve öğrenci sayıları, planlanan bilimsel ve sosyal etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise yaptığı konuşmada Türkiye’de Yükseköğretimin ilk gündeminin kalitenin arttırılması hususu olduğunu söyledi.

Toplantı, akademisyenlerin önerileri ve soru cevap bölümüyle sona erdi.