Gazi Ortaokulu Öğrencileri'nden ÇOMÜ TÖMER'e Ziyaret

Çanakkale Gazi Ortaokulu öğrencileri “Milli Kültür ve Yenilik” temalı ders kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.

Karşılıklı tanışmanın gerçekleştiği ziyarette Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri TÖMER’de öğrenim gören uluslararası öğrencilere sorular sorarak farklı kültürleri tanımaya çalıştılar.

Ziyaret sonunda TÖMER Müdürü Doç. Dr. Abdullah ...

Yayın tarihi : 21 Nisan 2016

Ziyaret sonunda TÖMER Müdürü Doç. Dr. Abdullah Şahin, Gazi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Tarık Hakan Yıldız’a hediye takdiminde bulundu.