Rektörle Face2Face Etkinliği Gerçekleşti

Rektörle Face2Face Etkinliği Gerçekleşti. Etkinliğe, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa İlker Gülcemal, Kurumsal İletişim Direktörü Doç. Dr. Ali Emre Bilis, Direktör Yardımcısı Doç. Dr. Onur Tatar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yayın tarihi : 07 Mart 2024

Güzel Sanatlar Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek salonunda gerçekleştirilen Rektörle Face2Face etkinliğinde Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Bülent Güven, Öğrenci Kalite Komisyon Başkanı Beyza Hamdiye Güner’in yaptıkları sunumların ardından bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu “Bugün burada, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin yeni umutları, yeni sesleri, yeni temsilcileri olan siz öğrencilerimizle bir araya gelmekten büyük bir onur duyuyorum’’ dedi.

Tiyatro sanatçısı Abdülkadir Katra tarafından sergilenen, Çanakkale Savaşlarından kısa bir kesin anlatan tiyatro oyununun gösteriminin ardından etkinlik soru – cevap şeklinde sona erdi.