Eğitim

Spor Bilimleri Fakültesi Olan BESYO’da Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

16 Şubat 2018 tarihli ve 30334 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Fakülte ile Yüksekokul Kurulması ve Kapatılması” hakkındaki karar ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatılarak yerine Spor Bilimleri Fakültesi kuruldu. Fakülteye Dekan olarak atanan Prof. Dr. Hürmüz Koç, kapatılan BESYO'nun Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu’ndan görevi devraldı.


Yayın tarihi : 07 Mart 2018
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

16 Şubat 2018 tarihli ve 30334 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Fakülte ile Yüksekokul Kurulması ve Kapatılması” hakkındaki karar ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kapatılarak yerine Spor Bilimleri Fakültesi kuruldu.

Fakülteye Dekan olarak atanan Prof. Dr. Hürmüz Koç, kapatılan BESYO'nun Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu’ndan görevi devraldı.

 Fakültede düzenlenen devir teslim törenine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, Genel Sekreter Sami Yılmaz ile dekanlar ve ÇOMÜ’lü idareciler katıldılar.

Tören, karşılıklı çiçek takdiminin ardından pasta kesimiyle sona erdi.