''Yeni Medyada Barış Ve Savaş Dili'' Konferansı ÇOMÜ'de Yapılacak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi medya alanında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İletişim Fakültesi ve Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü işbirliği ile birincisi 2014'te gerçekleştirilen "Yeni Medya Yeni Yaklaşımlar Konferansı"nın ikincisi 26 Ekim Pazartesi günü Troya Kültür Merkezi'nde başlıyor.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

2015 Çanakkale Savaşları'nın 100. Yıl dönümü olması nedeniyle bu yıl tartışma alt başlığının “Yeni Medyada Barış ve Savaş Dili” olarak belirlendiği konferansa, yurt içi ve yurt dışından seçkin bilim insanlarının katılması bekleniyor.

Konuyla ilgili Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ÇOMÜ TV’ye şu açıklamalarda bulundu.

Haber: Erkan Özavcı / Kamera&Kurgu: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut