Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavları Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Özel Yetenek Sınavları başladı.

Yayın tarihi : 23 Ağustos 2023

Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yetenek sınavının ilk gününe, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, akademik personel ve aday öğrencilerin aileleri katıldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, sınav öncesi aday öğrencilere yaptığı konuşmada; bu sınavın öğrencilerin fiziksel yeteneklerinin ölçüleceği bir sınav olmasının yanı sıra mental becerilerinin de ölçüleceği bir süreç olarak düşünülmesi gerektiğini söyledi.

Spor Bilimleri Fakültesi olarak öğrencileri heyecanla beklediklerini söyleyen Dekan Prof. Dr. Hürmüz Koç, öğrencilere yarışma boyunca ve sonraki süreçte başarılar diledi.

984 kişinin müracaat ettiği ve 2 gün boyunca sürecek yetenek sınavları sonucunda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü ve Rekreasyon Bölümüne toplamda 170 öğrenci alınacak.