Adım Üniversiteleri ÇOMÜ’de Buluştu

Bir birine coğrafi ve kuruluş tarihi olarak yakınlığı olan, ortak sorunlara ortak çözüm arayan, 14 üniversitenin oluşturduğu Adım Üniversiteleri 1. Grup idari toplantısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 19 Ekim 2018

Toplantının açılış programına üye üniversitelerin Rektörleri, Rektör Yardımcıları, Akademik ve İdari Birim Amirleri ile çalışanlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan program, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.

Programın açılış konuşmalarını Adım Üniversiteleri Dönem Yürütücüsü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül Özbay ile ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer yaptı.

ADIM Üniversiteleri II. Grup İdari Toplantısının 2. gününde ise toplantıların oturumları gerçekleştirildi. Genel Sekreter ve Yardımcıları, Hukuk Müşavirleri, Personel Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Koordinatörlükleri ile Kurumsal İletişim Merkezleri, Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Mali İşler Müdürleri ile düzenlenen toplantılar Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Toplantıların ardından kapanış töreni düzenlendi.

Kapanış töreninin ardından konuklar Çanakkale’yi, tarihi alanlarını ve Troya Müzesini ziyaret etti.