Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Heyeti ÇOMÜ’deydi

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu yetkililerinden oluşan heyet, 8 Milyon Avro bütçeli Yenilenebilir Gençlik Enerjisi / Yeniden Sen projesi için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i makamında ziyaret etti.

Yayın tarihi : 01 Ağustos 2018

Makam ziyaretinin ardından Senato Salonunda operasyon hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Değerlendirme toplantısına; Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Müsteşar, Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı François Begeot ve Bölüm personellerinden Program Yöneticisi Irene Zissimos, Eğitim Sektör Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa Balcı, Sosyal Politika ve İstihdam Sektör Yöneticisi Ahmet Karan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Üniversitemizden projede görev alan diğer öğretim elemanları, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya ve projede görev alan diğer öğretim elemanları, GMKA Genel Sekreter Vekili Abdullah Güç ve diğer Ajans yetkilileri katıldı.