Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Temel Atma Töreni Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi yeni binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 18 Nisan 2018

Ramazan Aydın yerleşkesinde gerçekleştirilen törene Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Rektör Prof.Dr. Yücel Acer, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Nazan Yelkikalan’la çok sayıda davetli katıldı.

Tören saygı duruşu, istiklal marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Nazan Yelkikalan açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Rektör Acer ise yaptığı konuşmada Biga Yerleşkesi hakkında detaylı bilgi verdi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Yerleşkesinin büyüklüğüne değinerek “bu temel Biga Üniversitesi’nin de temeli olacak ve Biga özlediği üniversitesine kavuşacaktır” dedi.

Çanakale Valisi Orhan Tavlı ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin bilimsel başarının hızla attığını vurguladı.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde temel atma töreni gerçekleştirildi.