Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 66 - 67 Erzurum Atatürk Üniversitesi

2016-2017 Üniversiteler Ligi kapsamında C grubunda yer alan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Erkek Basketbol takımı 4. Maçında güçlü rakibi Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne 66- 67 mağlup oldu.

BESYO Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk üç periyodunu başarılı bir oyunla önde götüren ÇOMÜ son periyotta rakibinin attığı sayılara engel olamayınca karşılaşmadan 66- 67 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla ÇOMÜ, Ünilig’in 4. ...

Yayın tarihi : 21 Aralık 2016

Bu sonuçla ÇOMÜ, Ünilig’in 4. haftasında 6 puan ile 2. sırada yer aldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut