Çocuklar Evi'nde İlk Gün Heyecanı

Çocuklar Evi ve Anaokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı. Farklı eğitim modelleri, etkinlik merkezleri, ferah kullanım alanları, güvenlikli oluşu açısından kurulduğu günden beri Çanakkale’de adından söz ettiren ve ebeveynler tarafından büyük ilgi gören Çocuklar Evi'nde çocukların ilk gün heyecanı paylaşıldı.

Yayın tarihi : 05 Eylül 2023

Çocuklar Evi ve Anaokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılı başladı.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’ne bağlı Sosyal Sorumluluk Birimi Birim Sorumlusu Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve gönüllü öğrenciler tarafından çocuklara hediyeler ve balonlar dağıtıldı.