COMPOSTER Projesinin Kapanış Toplantısı Gerçekleştirildi

Erasmus+ Mesleki Eğitimde iş birliği ortaklıkları faaliyeti kapsamında desteklenen ‘’Genç Çiftçileri Yenilikçi Çözümler Kullanarak Sağlıklı Toprak ve Organik Gıda İçin Kompost Üretmeye Teşvik - COMPOSTER’’ başlıklı projenin kapanış toplantısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 26 Şubat 2024

Erasmus+  Mesleki Eğitimde iş birliği ortaklıkları faaliyeti kapsamında desteklenen ‘’Genç Çiftçileri Yenilikçi Çözümler Kullanarak Sağlıklı Toprak ve Organik Gıda İçin Kompost Üretmeye Teşvik - COMPOSTER’’ başlıklı projenin kapanış toplantısı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal’ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya; ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya,  Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker,  Tarım ve Orman Bakanlığı İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Daire Başkanı Dr. Başak Egesel, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden Prof. Dr. Kemal Ekinci ve ekibi, partner kuruluşların interaktiv katılımıyla toplantı gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Compost Üretmeye Teşvik Projesi bizim çok önemsediğimiz bir proje diyerek projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker ise yaptığı konuşmada ‘‘COMPOSTER projesinin uygulanabilirliğinin yüksek olması nedeniyle önemle dikkate alınmasının gerektiğini söyledi.

Toplantı, hazırlanan proje süreçlerinin anlatıldığı belgeselin izlenmesinin ardından sunumların gerçekleştirilmesiyle sona erdi.