ÇOMÜ’de Yenilikçi Enerji Çözümlerinin Sürdürülebilir Bir Gelecekteki Rolü Konulu Konferans Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Yenilikçi Enerji çözümlerinin “Sürdürülebilir Bir Gelecekteki Rolü” konulu konferans düzenlendi.

Yayın tarihi : 12 Mart 2020

Rektörlük Konferanslar Dizisi kapsamında Troia Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansta TÜBA Asli Üyesi ve Enerji Çalışmalar Grubu Yürütücüsü Prof. Dr. İbrahim Dinçer konuşmacı olarak yer aldı.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat Uğur, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı konferans, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ÇOMÜ kısa tanıtım filminin izlenmesi ile devam etti.

Programın açılış konuşmalarını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ile Rektör Prof. Dr. Sedat Murat yaptı.

Konuşmaların ardından TÜBA Asli Üyesi ve Enerji Çalışmalar Grubu Yürütücüsü Prof. Dr. İbrahim Dinçer’in Yenilikçi Enerji Çözümlerinin Sürdürülebilir Bir Gelecekteki Rolü konulu konferansına geçildi.

Konferans, soru-cevap ve hediye takdimiyle sona erdi.