Genel

ÇOMÜ’nün Doğduğu Anafartalar Yerleşkesi 27 Milyonluk Yatırımla Yenilendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Anafartalar Yerleşkesi Eğitim Fakültesi yeni binası açılışı gerçekleşti.


Yayın tarihi : 22 Mart 2019
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Anafartalar Yerleşkesi Eğitim Fakültesi yeni binası açılışı gerçekleşti.

Açılış törenine; AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, İlahiyat Fakültesi’nden Öğr. Gör. Mehmet Kara’nın Kuranı Kerim tilaveti ile devam etti.

Açılış konuşmaları sırasıyla; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan tarafından yapıldı.

Protokol konuşmalarının sonrasında Anafartalar Yerleşkesi Eğitim Fakültesi’nin yeni binasının açılışı gerçekleştirildi ve fakülte binası gezildi. Açılış programı, ikramlarla sona erdi.