ÇOMÜ Tercih ve Tanıtım Günleri ve Rektörlük Şehir Ofisinin Açılışı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri ile Rektörlük Şehir Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Yayın tarihi : 01 Ağustos 2023

Açılışa; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, il ve ilçe protokolü, akademik ve idari personel katıldı.

Açılış töreni kurdela kesiminin ardından ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun konuşmasıyla başladı.

Rektör Erenoğlu yaptığı konuşmasında; ÇOMÜ Tanıtım ve Tercih Günlerinin ÇOMÜ’nün tarihinde bir ilki gerçekleştirmesine vesile olduğunu belirterek “Çanakkale’de içinde bulunduğumuz lokasyonda Rektörlük Şehir Ofisine dönüştürülen iskele meydanındaki eski rektörlük binası artık üniversitemizin şehirle bütünleşen yüzü olacak’’ dedi.

Öğrenciler etkinlik boyunca; tanıtım ekibi, alanında uzman akademisyenler ve öğrencilerle görüşebilecek, temel bilimlerden mühendisliğe kadar pek çok alanda eğitim verilen bölümlere dair sorularına cevaplar bulabilecek.

Gelecekleriyle ilgili tercih yapacak adaylara ve ailelerine ÇOMÜ'nün imkânlarının tanıtılacağı etkinlik 31 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında devam edecek.