ÇOMÜ GSF Grafik Bölümü Seminerleri Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü tarafından organize edilen ve Hacettepe Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyelerinin katıldığı seminerler dizisi başladı.

Grafik Bölümü amfisinde gerçekleştirilen seminerlerin ilk günkü konuğu Prof. Dr. İncilay Yurdakul oldu.

Yayın tarihi : 27 Nisan 2016

Öğrenciler ve öğretim üyelerinin katıldığı seminerde Yurdakul, "Marka Şehirler", "21. Yüzyılda Toplumsal Çelişkiler", "Felsefi Birikim ve Reklamlar" ile "İnsan Hakları ve Demokrasi Bağlamında Tasarım Süreçleri" konularında sunum yaptı.

Sunumun ardından Yurdakul ÇOMÜ TV mikrofonlarına şunları söyledi.

Haber: Erkan ÖzavcıKamera:Emre Kol Montaj: Hüsnü Aksoy