Eğitim Fakültesi 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Eğitim Fakültesi 2016- 2017 Eğitim- Öğretim Yılı Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

İlahiyat- İçdaş Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bülent Güven’in sunduğu programa saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve 15 Temmuz Darbe Girişimi Film gösterimi ile başlandı.

Okutman Zeynel ...

Yayın tarihi : 26 Eylül 2016

Okutman Zeynel Kılıç, fakülteye yeni kayıt olmuş öğrencilere üniversitenin yönetmelik ve yönergeler ile burslar ve barınma imkanları hakkında geniş bilgiler verdi.

Bilgi aktarımının ardından Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Dinçay Köksal açılış dersi ve hoş geldiniz konuşması yaptı.

Haber& Kamera: Erkan Özavcı Montaj: Hüsnü Aksoy