Helal ve Sağlıklı Yaşamda Gıda Denetimi Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Helal Ve Sağlıklı Yaşam Topluluğu’nun düzenlediği ‘’Helal ve Sağlıklı Yaşamda Gıda Denetimi ‘’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Program, Kur’an Tilavetiyle başladı.

Ardından topluluk tanıtım videosunun izlenmesine ve topluluk adına Mustafa Çizmelioğlu konuşmasına geçildi.

Gimdes ...

Yayın tarihi : 22 Mart 2017

Gimdes Teknik Kurulu üyesi Yüksek Kimyager Murat Sayın, günlük hayatta kullanılan ürünlerde İslami açıdan kritik katkı maddeleri hakkında açıklayıcı bilgiler verdi.

Konferans, soru- cevap bölümünün ardından plaket takdimiyle sona erdi.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Mahmut Ergüven Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut